BEDRIJFSRISICO'S

Als ondernemer bent u op zoek naar nieuwe kansen, nieuwe klanten en soms nieuw personeel !
U neemt risico’s. Van sommige van deze risico’s weet u dat u deze niet wilt of kunt dragen. Die zijn te groot of vormen een bedreiging voor de continuatie van de onderneming. Deze risico’s wilt u dan het liefst verzekeren. Samen met u brengen wij dit soort risico’s in kaart . We kijken samen met u welke risico’s u nu wel en welke u niet wilt dragen of welke u juist móet dragen.

Juist de beoordeling van uw bezit, of het nu panden, voorraad of inventaris is, is voor u van groot belang. Maar ook uw verantwoordelijkheid naar derden of naar uw personeel toe, is van groot belang.

Al deze zaken verdienen de aandacht en dienen ook tijdens de looptijd van uw contracten up-to-date te blijven.

Voor alle ondernemers, ZZP-er of MKB-er , vinden wij verzekeringsoplossingen die passen bij de behoefte. De kwaliteit en prijs wordt vooraf met u afgestemd. Wij doen er alles aan om een langdurige relatie te ontwikkelen.

Als het om de verzekeringsoplossingen gaat, is er een keuze uit een groot aantal aanbieders die daarvoor weer hun assortiment specifieke producten hebben. Dit kan gaan om brandverzekeringen, maar ook zaken als bedrijfsschade- , auto- , wagenpark- , bestelauto-, transport-, aansprakelijkheid- , CAR- of Milieuschadeverzekering behoort tot mogelijkheden.
Voor personeelsvoorzieningen is dezelfde keuze op het gebied van Verzuim-, WIA- en ook ongevallenverzekeringen.
Voor al die zaken geldt dat eventuele pakketoplossingen soms extra korting op de premie kunnen genereren.